Altijd vooraf een vaste prijs

Zo weet u precies wat u moet betalen. Geen verassingen achteraf.

Geen airport toeslag en geen kleine lettertjes

Betrouwbare service. Transparante duidelijke prijzen.

Kosteloos wijzigen of annuleren

U kunt uw rit gemakkelijk zelf gratis online wijzigen of eventueel annuleren.

Recensies

Wat klanten die voor u zijn geweest over ons zeggen...
Pieter Huijzers
Pieter Huijzers
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Professioneel en correcte service
adrie gubbels
adrie gubbels
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Reliable, on time, friendly driver and good service
Bart de Wagt
Bart de Wagt
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Op het afgesproken tijdstip opgehaald. Vriendelijke chauffeur en comfortabele auto
Linda Wittenaar
Linda Wittenaar
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Perfect! Hamza (heen) en Mo (terug) waren perfect op tijd op de afgesproken plek om ons van een camping naar concert Guus Meeuwis te brengen en terug. Mooie 8 persoons bus.
Amy Derogee
Amy Derogee
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fijne chauffeur! Netjes en aardig! En heel erg op tijd!

Taxi

taxi eindhoven

Maximaal 4 passagiers
Maximaal 4 stuks bagage
Prijs per kilometer: 2,59 EUR

MPV

Maximaal 6 passagiers
Maximaal 4 stuks bagage
Prijs per kilometer: 3,29 EUR

Taxibus


Maximaal 8 passagiers
Maximaal 10 stuks bagage
Prijs per kilometer: 3,29 EUR

Ontdek onze app

Altijd makkelijk en snel een taxi bestellen tegen een vaste voordelige tarief

Download gratis via:

Download on the App Store

betalingsmogelijkheden

Taxi Eindhoven Airport

Zoekt u een betrouwbare taxi naar Eindhoven Airport ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervoeren dagelijks tientallen tevreden reizigers van en naar het vliegveld in Eindhoven.

Onze chauffeurs staan 24/7, dag en nacht klaar om u zo snel en comfortabel mogelijk naar het vliegveld te brengen. Het maakt dus niet uit of u heel vroeg in de ochtend of juist heel laat op de avond een taxi nodig heeft. Wij staan voor u paraat.

Ons werkgebied is niet beperkt tot Eindhoven. U kunt bij ons vanuit heel Nederland, België of Duitsland een airport taxi bestellen.

Taxi vanaf Eindhoven Airport

Wanneer u online een taxi bij ons bestelt ontvangt u direct een bevestiging. 20 minuten voor aanvang van uw gewenste ophaaltijd ontvangt u een sms met daarin het kenteken en de chauffeurs contact gegevens.

Meestal zal  de chauffeur zelf contact met u opnemen. Let daarom goed op inkomende oproepen op uw mobiele telefoon.

Onze chauffeur haalt u op bij de Kiss & Ride strook. Volg de Kiss & Ride borden aangegeven op het vliegveld. De Kiss & Ride bevind zich op het eerste etage van de parkeerplaats, naast de McDonalds.

Taxi Eindhoven – Amsterdam

Vanaf Eindhoven Airport boekt u in een paar simpele stappen direct uw taxi naar Amsterdam. De prijs voor een taxi naar Amsterdam voor maximaal 4 personen is 200,- EUR. Of slechts 50,- EUR per persoon.

Ter vergelijking: het openbaar vervoer kost je ergens tussen de 28 – 32 EUR. Voor een paar euro meer kom je probleemloos op je bestemming aan en niet te vergeten de tijd die je bespaart door rechtstreeks naar je bestemming te gaan.

Ben je met een grotere groep, dan wordt het nog voordeliger. De prijs naar Amsterdam voor maximaal 8 personen is 225,00 EUR. Dat komt neer op slechts 28,13 EUR per persoon! In de meeste gevallen kom je goedkoper uit ben je sneller op je bestemming.

Praktische informatie Eindhoven Airport

  • Openingstijden terminal Eindhoven Airport: 04:30-23:00
  • Vanaf Eindhoven Centraal duurt het ongeveer 20 minuten met de taxi naar Eindhoven Airport.
  • Parkeren is duur op Eindhoven Airport! Zeker op een van de parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zelf. Reken gauw op minimaal € 50 per dag. Dan moet u ook nog eens minimaal 10 minuten lopen naar de terminal.

Zo goedkoop mogelijk naar Eindhoven Airport?

Neem dan in ieder geval GEEN taxi die op de taxistrook van Eindhoven Airport klaar staan. Bij deze taxi’s betaalt u een airport toeslag BOVENOP de prijs. De chauffeurs die daar staan betalen een vergoeding aan het vliegveld. Dit berekenen ze uiteraard door aan de klant.

Helaas heeft Eindhoven Airport geen treinstation. Als u dus doorreist naar een andere stad moet u eerst naar Eindhoven Centraal. Een taxi naar Eindhoven Centraal station kost bij ons slechts € 39,95 als u vooraf online reserveert.

taxi eindhoven airport

Taxi naar Eindhoven Airport

Wilt u uw reis zorgeloos beginnen? Denk dan eens aan het nemen van een taxi naar Eindhoven Airport. De voordelen zijn duidelijk:

  • U word precies op tijd pal naast de terminal afgezet.
  • Geen gesjouw met zware koffers
  • Geen zorgen over het missen van de bus of de trein.

U kunt gemakkelijk betalen met uw pinpas. Uiteraard kunt u ook contant betalen indien gewenst.

Als u voor werk reist krijgt u na afloop van de rit een geprinte bonnetje van de chauffeur. Wilt u het liever per e-mail ? Ook dat is geen probleem.

Wat kost een taxi naar Eindhoven Airport ?

Een taxi naar Eindhoven Airport kost gemiddeld €29,95. Wilt u weten wat een taxi naar het vliegveld in Eindhoven vanaf uw adres kost? Bereken dan nu eenvoudig en snel online uw ritprijs.

In vele gevallen is een taxi goedkoper dan zelf rijden en parkeren. Uiteraard blijft het openbaar vervoer de goedkoopste optie maar dan geniet u niet van de comfort en zekerheid van een taxi.

Meet & Greet service

Wilt u dat de chauffeur bij de aankomsthal al klaar staat met een naambordje ? Dat kan. Op deze manier maken we het nog gemakkelijker voor u. U hoeft niet meer naar de taxi te zoeken en u wordt geholpen met uw bagage. Handig als u niet bekend bent op het vliegveld of als u direct uw reis wilt voortzetten. Wilt u gebruik maken van deze service ? Selecteer de optie Meet & Greet aan in het online reserveringsformulier.

Bagage

Heeft u veel bagage? Bestel dan een taxibus! Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Twijfelt u of u een kleine taxi of taxibus moet bestellen? Bel ons gerust en onze medewerkers adviseren u graag.

Heeft u afwijkende bagage zoals een fietskoffer of golftassen? Bestel in dat geval altijd een taxibus. Deze passen niet in een kleinere taxi.

Betalingsmogelijkheden

In al onze taxi’s kunt u standaard betalen met uw pinpas. Daarnaast accepteren wij ook alle creditcards van Visa, Mastercard en American Express. Wilt u vooraf of achteraf betalen met iDeal of op rekening? Dat kan. Neem hiervoor contact met ons op.