Taxi Eindhoven Airport

Altijd vooraf een vaste prijs

Zo weet u precies wat u moet betalen. Geen verassingen achteraf.

10% vroegboekkorting

Bestelt u een taxi voor minimaal 24 uur of later? Dan profiteert u van 10% korting.

Kosteloos wijzigen of annuleren

U kunt uw rit gemakkelijk zelf gratis online wijzigen of eventueel annuleren.

Taxi naar Eindhoven Airport

Zoekt u een betrouwbare taxi naar Eindhoven Airport ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervoeren dagelijks tientallen tevreden reizigers van en naar het vliegveld in Eindhoven.

Onze chauffeurs staan 24/7, dag en nacht klaar om u zo snel en comfortabel mogelijk naar het vliegveld te brengen. Het maakt dus niet uit of u heel vroeg in de ochtend of juist heel laat op de avond een taxi nodig heeft. Wij staan voor u paraat.

Ons werkgebied is niet beperkt tot Eindhoven. U kunt bij ons vanuit heel Nederland, België of Duitsland een airport taxi bestellen.

Taxi vanaf Eindhoven Airport

Ook als u een taxi vanaf Eindhoven Airport nodig heeft kunt u op ons rekenen. U kunt in uw bevestiging het kenteken van het voertuig inzien dat u komt ophalen.

Heeft uw vliegtuig vertraging of loopt u vertraging op  bij de bagageband? Of landt uw vlucht juist eerder als gepland? Geen probleem. Tijdens uw bestelling noteren wij altijd uw vluchtnummer. Zo kunnen we in de gaten houden hoe laat u landt en dus waarschijnlijk buiten klaar staat. Zo staat er altijd exact op tijd een taxi voor u klaar.

Onze pickup locatie / meeting point is de Kiss & Ride strook. Deze bevindt zich op de eerste etage van de parkeergarage (P1). Loop zodra u buiten bent richting de McDonalds. Vanaf hier kunt met de roltrap of  lift omhoog naar de eerste verdieping. De chauffeur zal hier op u wachten.

Kunt u de chauffeur niet vinden? In uw bevestiging kunt u de gegevens van de chauffeur vinden om telefonisch met elkaar af te stemmen.

Kosten taxi airport Eindhoven

Benieuwd wat een taxi vanaf uw adres naar Eindhoven Airport kost?

Gebruik dan onze online ritprijs calculator. Hiermee kunt u eenvoudig zelf berekenen hoeveel u zou moeten betalen voor een taxi naar het vliegveld in Eindhoven.

Wist u dat een taxi nemen naar het vliegveld vaak goedkoper is dan om zelf te rijden en te parkeren? Zeker wanneer u langer dan 2 dagen weggaat. Bij ons heeft u al een taxi vanaf 20 euro. Bovendien hoeft u dan niet minuten lang met zware bagage te sjouwen; wij zetten u namelijk af op de Kiss & Ride strook. Dichterbij dan dat kan niet.

Betalingsmogelijkheden

Kan ik pinnen in de taxi?

In al onze taxi’s kunt u standaard betalen met uw pinpas. Daarnaast accepteren wij ook alle creditcards van Visa, Mastercard en American Express. Wilt u vooraf of achteraf betalen met iDeal of op rekening? Dat kan. Neem hiervoor contact met ons op.

betalingsmogelijkheden

Recenies

Wat anderen over ons zeggen...

Taxi vanaf Eindhoven Airport

Komt u op Eindhoven Airport aan? En wilt u uw vervoer naar huis vooraf geregeld hebben? Reserveer dan eenvoudig en snel een taxi van Eindhoven Airport naar huis of werk. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten. Dus zelfs als u vertraging heeft, staat de chauffeur exact op tijd voor u klaar. En dit geheel gratis. De chauffeur kan namelijk in de tussentijd ander werk gaan doen. Zodra uw vlucht aangemerkt wordt als geland, neemt de chauffeur telefonisch contact met u op. Zo kunt u en de chauffeur elkaar makkelijker vinden. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om zodra u geland bent u telefoon direct weer aan te zetten.

Taxi Eindhoven Airport

Betrouwbare Eindhoven Airport taxi nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voordelen van het vooraf reserveren van een Eindhoven Airport taxi:

  • Een vaste lage prijs vooraf
  • Online betalen
  • Kosteloos wijzigen of annuleren
  • Afgezet worden tot aan de vertrekhal

Taxi 2 Airport

Vanaf Eindhoven rijden wij dag en nacht naar Eindhoven Airport. Ook voor terug richting Eindhoven en omgeving kunt u ons 24 uur per dag bereiken. De rit naar Eindhoven Airport duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens de spits kan het iets langer duren. Heeft u speciale verzoeken? Bijvoorbeeld bij grote groepen of tussenstops? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

taxi eindhoven

Taxi naar Eindhoven Airport?

Gebruik onze online tool om jouw ritprijs te berekenen