Altijd vooraf een vaste prijs

Zo weet u precies wat u moet betalen. Geen verassingen achteraf.

Geen airport toeslag en geen kleine lettertjes

Betrouwbare service. Transparante duidelijke prijzen.

Kosteloos wijzigen of annuleren

U kunt uw rit gemakkelijk zelf gratis online wijzigen of eventueel annuleren.

Recenies

Wat anderen over ons zeggen...

Taxi Eindhoven Airport

Zoekt u een betrouwbare taxi naar Eindhoven Airport ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervoeren dagelijks tientallen tevreden reizigers van en naar het vliegveld in Eindhoven.

Onze chauffeurs staan 24/7, dag en nacht klaar om u zo snel en comfortabel mogelijk naar het vliegveld te brengen. Het maakt dus niet uit of u heel vroeg in de ochtend of juist heel laat op de avond een taxi nodig heeft. Wij staan voor u paraat.

Ons werkgebied is niet beperkt tot Eindhoven. U kunt bij ons vanuit heel Nederland, België of Duitsland een airport taxi bestellen.

taxi naar Eindhoven Airport

Vanaf Eindhoven Airport

Wanneer u online een taxi bij ons bestelt ontvangt u direct een bevestiging. 20 minuten voor aanvang van uw gewenste ophaaltijd ontvangt u een sms met daarin het kenteken en de chauffeurs contact gegevens.

Meestal zal  de chauffeur zelf contact met u opnemen. Let daarom goed op inkomende oproepen op uw mobiele telefoon.

Onze chauffeur haalt u op bij de Kiss & Ride strook. Volg de Kiss & Ride borden aangegeven op het vliegveld. De Kiss & Ride bevind zich op het eerste etage van de parkeerplaats, naast de McDonalds.

Eindhoven - Amsterdam

Vanaf Eindhoven Airport boekt u in een paar simpele stappen direct uw taxi naar Amsterdam. De prijs voor een taxi naar Amsterdam voor maximaal 4 personen is 200,- EUR. Of slechts 50,- EUR per persoon.

Ter vergelijking: het openbaar vervoer kost je ergens tussen de 28 – 32 EUR. Voor een paar euro meer kom je probleemloos op je bestemming aan en niet te vergeten de tijd die je bespaart door rechtstreeks naar je bestemming te gaan.

Ben je met een grotere groep, dan wordt het nog voordeliger. De prijs naar Amsterdam voor maximaal 8 personen is 225,00 EUR. Dat komt neer op slechts 28,13 EUR per persoon! In de meeste gevallen kom je goedkoper uit ben je sneller op je bestemming.

Kosten taxi airport Eindhoven

Benieuwd wat een taxi vanaf uw adres naar Eindhoven Airport kost?

Gebruik dan onze online ritprijs calculator. Hiermee kunt u eenvoudig zelf berekenen hoeveel u zou moeten betalen voor een taxi naar het vliegveld in Eindhoven.

Wist u dat een taxi nemen naar het vliegveld vaak goedkoper is dan om zelf te rijden en te parkeren? Zeker wanneer u langer dan 2 dagen weggaat. Bij ons heeft u al een taxi vanaf 20 euro. Bovendien hoeft u dan niet minuten lang met zware bagage te sjouwen; wij zetten u namelijk af op de Kiss & Ride strook. Dichterbij dan dat kan niet.

Taxi naar Eindhoven Airport

Wilt u uw reis zorgeloos beginnen? Denk dan eens aan het nemen van een taxi naar Eindhoven Airport. De voordelen zijn duidelijk:

  • U word precies op tijd pal naast de terminal afgezet.
  • Geen gesjouw met zware koffers
  • Geen zorgen over het missen van de bus of de trein.

U kunt gemakkelijk betalen met uw pinpas. Uiteraard kunt u ook contant betalen indien gewenst.

Als u voor werk reist krijgt u na afloop van de rit een geprinte bonnetje van de chauffeur.

Betalingsmogelijkheden

Kan ik pinnen in de taxi?

In al onze taxi’s kunt u standaard betalen met uw pinpas. Daarnaast accepteren wij ook alle creditcards van Visa, Mastercard en American Express. Wilt u vooraf of achteraf betalen met iDeal of op rekening? Dat kan. Neem hiervoor contact met ons op.

betalingsmogelijkheden

Taxi naar Eindhoven Airport?

Gebruik onze online tool om jouw ritprijs te berekenen