Tarieven

Taxi

max 4 personen

taxi eindhoven

Starttarief: 3,36 EUR
Per kilometer: 2,47 EUR
Per minuut: 0,41 EUR

Taxibus

max 8 personen


Starttarief: 6,83 EUR
Per kilometer: 3,11 EUR
Per minuut: 0,46 EUR

Taximeter tarief

De kosten van uw taxirit worden berekend aan de hand van de taximeter welke de tarieven gebruikt zoals wettelijk vastgesteld door het Rijksoverheid.

Al onze chauffeurs hebben een geijkte taxameter in het voertuig waarmee de ritprijs berekend wordt. Deze registreert het moment dat u in- en uitstapt en de gemaakte afstand in kilometers. Daarnaast neemt de chauffeur waar met hoeveel personen erin gestapt wordt om de starttarief te bepalen.

Wachttarief

Wilt u dat de chauffeur even moet wachten? Dat kan. Ons wachttarief per uur bedraagt €45,00. Deze wordt naar ratio per 15 minuten in uw voordeel berekend.

Voorbeeld:
Wilt u dat de chauffeur 40 minuten wacht? Dan brengen wij slechts 30 minuten in rekening, namelijk €22,50.

Altijd vooraf een vaste prijs als u online boekt

Wij snappen dat u soms vooraf zekerheid wilt en niet voor onaangename verassingen wilt komen te staan. Daarom krijgt u bij ons ALTIJD een vaste prijs wanneer u de taxi online reserveert.

Zodra u de taxi online besteld heeft, krijgt u direct per mail een bevestiging van ons met de vaste ritprijs. Deze prijs verandert niet. Ook niet als de rit onverwachts langer duurt als normaal door bijvoorbeeld file of wegwerkzaamheden op de route.

Offerte op maat

Wilt u een extra tussenstop maken? Een taxi regelen voor vaste dagen of tijdstippen? Of heeft u een taxi nodig voor een speciale gelegenheid bijvoorbeeld een bruiloft? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend offerte op maat.

×

Hallo! Wij zijn online.

Klik hieronder om te chatten met een van onze medewerkers op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar: info@brabotax.nl 

× WhatsApp ons