Groepsvervoer

Groepsvervoer

Heeft u vervoer nodig voor een grote groep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen groepsvervoer, ongeacht de grootte of reisdoel, of u nu met 8, 18 of 88 personen bent, wij kunnen u ten alle tijde groepsvervoer op maat bieden.

Wij hebben meerdere taxibusjes beschikbaar met zitplaatsen tot 8 personen. Indien u met een grotere groep bent, dan zetten wij meerdere taxibusjes in. Deze busjes zijn ruim en voorzien van alle gemakken zoals dubbele zijdeuren, airco en een extra grote kofferbak voor bagage.

Vaak komt u in aanmerking voor een groepskorting. Neem daarom altijd eerst contact met ons op voor een scherpe prijsopgave.

Taxibus bestellen

Bent u met maximaal 8 personen ? Dan kunt u gemakkelijk zelf online een taxibus reserveren. U ziet vooraf wat het gaat kosten én u krijgt direct een bevestiging van uw reservering.

Goed om te weten; taxibus Eindhoven is niet beperkt tot alleen Eindhoven. Wij kunnen u brengen of ophalen vanuit elk gewenste locatie in Nederland.
Enkele populaire bestemmingen wij wij geregeld te vinden zijn:

  • Centerparcs Kempervennen (Westerhoven)
  • Aquabest / Beach Club Sunrise (Best)
  • Vakantiepark ’t Wolfsven (Mierlo)
  • Landal Het Vennenbos (Hapert)

Ook voor bedrijfsfeesten, last minute aanvragen en pendeldiensten bent bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring én het netwerk om op korte termijn grote groepen te kunnen vervoeren tegen een redelijk tarief.

taxibusjes
Opdracht uitgevoerd t.b.v. Jumbo Supermarkten waarbij 200 per personen last minute vervoerd moesten worden van Son en Breugel naar het Philips Stadion.

Offerte op maat

Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Schroom dan niet om met ons direct contact op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. U krijgt binnen slechts 1 werkdag antwoord. Wanneer u akkoord bent gegaan dan sturen wij de factuur digitaal per e-mail naar u toe.