Altijd vooraf een vaste prijs

Zo weet u precies wat u moet betalen. Geen verassingen achteraf.

Geen airport toeslag en geen kleine lettertjes

Betrouwbare service. Transparante duidelijke prijzen.

Kosteloos wijzigen of annuleren

U kunt uw rit gemakkelijk zelf gratis online wijzigen of eventueel annuleren.

Ontdek onze app

Altijd vooraf een vaste voordelige prijs

  • Vaste prijs vooraf, geen verassingen achteraf
  • Makkelijk en snel bestellen & online  afrekenen met iDeal
  • Volg de status van je rit live op  de kaart

Download gratis via


Ontdek het op Google Play

Ontdek onze app

Altijd vooraf een vaste voordelige prijs

  • Vaste prijs vooraf, geen verassingen achteraf
  • Makkelijk en snel bestellen & online  afrekenen met iDeal
  • Volg de status van je rit live op  de kaart

Download gratis via


Ontdek het op Google Play

Recensies

Wat klanten vóór u over ons zeggen...

Taxi

taxi eindhoven

Maximaal 4 passagiers
Maximaal 4 stuks bagage
Prijs per kilometer: 2,42 EUR

Multi Purpose Vehicle

Maximaal 6 passagiers
Maximaal 6 stuks bagage
Prijs per kilometer: 3,05 EUR

Taxibus


Maximaal 8 passagiers
Maximaal 10 stuks bagage
Prijs per kilometer: 3,05 EUR

Schiphol Taxi

Vliegt u vanaf Schiphol en denkt u eraan om een taxi naar Schiphol te nemen ? Ontdek dan onze all inclusive Schiphol service. Hierbij betaalt u één vast tarief, zonder haken en ogen. Zo bent u verzekerd van vervoer door een professioneel chauffeur op het door u gewenste tijd. En dat allemaal tegen een vooraf vaste prijs.

Al honderden tevreden klanten gingen u voor. Wij vervoeren dagelijks tientallen reizigers van en naar Schiphol. U kunt voor elk gewenst tijdstip een taxi naar Schiphol reserveren. Dus ook ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat.

Wat kost een taxi naar Schiphol ?

Een taxi naar Schiphol kost gemiddeld €50,00. Natuurlijk hangt het daadwerkelijke bedrag af van het ophaaladres. Gelukkig kunt u bij ons het exacte bedrag zelf online berekenen. U geeft aan met hoeveel personen en waar u opgehaald wilt worden. Vervolgens berekent het systeem het exacte bedrag. Gaat u akkoord met deze prijs? Dan kunt u dit direct reserveren. U ontvangt dan van ons direct een bevestiging.

Taxi vanaf Schiphol

Komt u op Schiphol aan? En wilt u uw vervoer naar huis vooraf geregeld hebben? Reserveer dan eenvoudig en snel een taxi van Schiphol naar huis of werk. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten. Dus zelfs als u vertraging heeft, staat de chauffeur exact op tijd voor u klaar. En dit geheel gratis. De chauffeur kan namelijk in de tussentijd ander werk gaan doen. Zodra uw vlucht aangemerkt wordt als geland, neemt de chauffeur telefonisch contact met u op. Zo kunt u en de chauffeur elkaar makkelijker vinden. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om zodra u geland bent u telefoon direct weer aan te zetten.

Praktische informatie Schiphol

  • De rit naar Schiphol duurt 1 uur en 15 minuten vanaf Eindhoven. Tijdens de spits duurt de reis anderhalf tot een uur en driekwartier.
  • Parkeren is duur op Schiphol! Zeker op een van de parkeerplaatsen van Schiphol zelf. Reken gauw op minimaal € 50 per dag. Dan moet u ook nog eens minimaal 10 minuten lopen naar de terminal.

Zo goedkoop mogelijk naar Eindhoven Airport?

Neem dan in ieder geval GEEN taxi die op de taxistrook van Schiphol klaar staan. Bij deze taxi’s betaalt u een airport toeslag BOVENOP de prijs. De chauffeurs die daar staan betalen een vergoeding aan het vliegveld. Dit berekenen ze uiteraard door aan de klant.

schiphol taxi

Bagage

Heeft u veel bagage? Bestel dan een taxibus! Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Twijfelt u of u een kleine taxi of taxibus moet bestellen? Bel ons gerust en onze medewerkers adviseren u graag.

Heeft u afwijkende bagage zoals een fietskoffer of golftassen? Bestel in dat geval altijd een taxibus. Deze passen niet in een kleinere taxi.

Meet & Greet service

Wilt u dat de chauffeur bij de aankomsthal al klaar staat met een naambordje ? Dat kan. Op deze manier maken we het nog gemakkelijker voor u. U hoeft niet meer naar de taxi te zoeken en u wordt geholpen met uw bagage. Handig als u niet bekend bent op het vliegveld of als u direct uw reis wilt voortzetten. Wilt u gebruik maken van deze service ? Selecteer de optie Meet & Greet aan in het online reserveringsformulier.

Schiphol – Amsterdam

Vanaf Amsterdam rijden wij dag en nacht naar Schiphol. Ook voor terug richting Amsterdam en omgeving kunt u ons 24 uur per dag bereiken. De rit naar Schiphol duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens de spits kan het iets langer duren. Heeft u speciale verzoeken? Bijvoorbeeld bij grote groepen of tussenstops? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Betalingsmogelijkheden

In al onze taxi’s kunt u standaard betalen met uw pinpas. Daarnaast accepteren wij ook alle creditcards van Visa, Mastercard en American Express. Wilt u vooraf of achteraf betalen met iDeal of op rekening? Dat kan. Neem hiervoor contact met ons op.

betalingsmogelijkheden

Taxi naar Schiphol?

Gebruik onze online tool om jouw ritprijs te berekenen