Meest gestelde vragen

U kunt de ritprijs zelf online berekenen. Geef uw ophaaladres, bestemming en het aantal personen op en u ziet direct de vaste ritprijs. Deze kunt u vervolgens definitief bevestigen door de vervolgstappen te volgen.

BEREKEN NU MIJN RITPRIJS

Ja. U kunt in al onze taxi’s betalen met een pinpas.

De gemiddelde wachttijd is 10 á 15 minuten. Bij abnormale weersomstandigheden, in de nachtelijke uren, buiten de ring en tijdens de spits kan het iets langer duren. In uw bevestigingsmail én sms kunt u de verwachte aankomsttijd zien.

In een standaard taxi kunnen maximaal 4 passagiers mee. Een taxibusje heeft plaats voor 8 personen. Bent u met een groter groep? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

U herkent onze taxi’s aan de unieke dakbord met onze bedrijfsnaam en telefoonnummer erop. Daarnaast kunt u in uw bevestigingsmail of sms de chauffeur en voertuig gegevens zien.

Onze meeting point is de kruising van de Freddy van Riemsdijkweg en de Luchthavenweg, vlakbij de grote UPS gebouw.

Op rekening rijden is enkel mogelijk voor zakelijke klanten. U ontvangt na de rit een digitaal factuur.

Als u langs de route meerdere stops wilt maken kunt u dat aangeven in de laatste stap, in het opmerkingen veld.

Als u de exacte tijdstip nog niet weet, dan kunt u in de reserveringsformulier bij tijdstip de optie ‘op afroep’ selecteren. Wij houden er dan rekening mee dat u later op de dag belt om de exacte tijdstip door te geven.

Stuur ons een bericht met een volledige beschrijving van het voorwerp. Wij zullen dan binnen onze groep nagaan of deze in een van onze taxi’s gevonden is.

Dat is heel jammer om te horen. U kunt uw volledig omschreven in een e-mail sturen naar info@brabotax.nl. Wij zullen dan samen met u kijken naar een passende oplossing.