Veelgestelde vragen

Taxi bestellen

Wanneer u online boekt ontvangt u altijd een bevestigingsmail met een unieke ritnummer. Heeft u telefonisch gereserveerd? Dan ontvangt u een sms. Heeft u geen bevestigingsmail of sms ontvangen? Neem dan contact op met de centrale op telefoonnummer 040 255 5506.

De gemiddelde wachttijd is 10 á 15 minuten. Bij abnormale weersomstandigheden, in de nachtelijke uren, buiten de ring en tijdens de spits kan het iets langer duren.

Een standaard taxi heeft plek voor maximaal 4 personen. Een taxibusje heeft 8 zitplaatsen. Bent u met een gezelschap groter als 8 personen? Dan dient u twee of meerdere taxi’s tegelijk te reserveren.

Als u langs de route meerdere stops wilt maken kunt u dat tijdens het reserveren aangeven in de laatste stap, in het opmerkingen veld. Mogelijk kunnen er extra kosten bijkomen. Wij zullen u daarover informeren.

Als u de exacte tijdstip nog niet weet, dan kunt u in de reserveringsformulier bij tijdstip de optie ‘op afroep’ selecteren. Wij houden er dan rekening mee dat u later op de dag belt om de exacte tijdstip door te geven.

Tarieven & betalen

Bij ons kunt u vooraf de prijs van uw taxi zelf online berekenen. Geef uw ophaaladres, bestemming en het aantal personen aan en u ontvangt direct één vaste prijs.

BEREKEN NU MIJN RITPRIJS

Ja. U kunt in al onze taxi’s betalen met een pinpas.

Uiteraard. Wij accepteren alle creditcards waaronder Visa, Mastercard en American Express.

Op rekening rijden is enkel beschikbaar voor bedrijven. Wilt u achteraf betalen middels een factuur? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat is zeker mogelijk. Reserveer online en betaal gemakkelijk en veilig online met iDeal.

Bel ons
Online Reserveren