Veelgestelde vragen

Taxi bestellen

Wanneer u online boekt ontvangt u altijd een bevestigingsmail met een unieke ritnummer. Heeft u telefonisch gereserveerd? Dan ontvangt u een sms. Heeft u geen bevestigingsmail of sms ontvangen? Neem dan contact op met de centrale op telefoonnummer 040 255 5506.

De gemiddelde wachttijd is 10 á 15 minuten. Bij abnormale weersomstandigheden, in de nachtelijke uren, buiten de ring en tijdens de spits kan het iets langer duren.

Een standaard taxi heeft plek voor maximaal 4 personen. Een taxibusje heeft 8 zitplaatsen. Bent u met een gezelschap groter als 8 personen? Dan dient u twee of meerdere taxi’s tegelijk te reserveren.

Als u langs de route meerdere stops wilt maken kunt u dat tijdens het reserveren aangeven in de laatste stap, in het opmerkingen veld. Mogelijk kunnen er extra kosten bijkomen. Wij zullen u daarover informeren.

Als u de exacte tijdstip nog niet weet, dan kunt u in de reserveringsformulier bij tijdstip de optie ‘op afroep’ selecteren. Wij houden er dan rekening mee dat u later op de dag belt om de exacte tijdstip door te geven.

Tarieven & betalen

Bij ons kunt u vooraf de prijs van uw taxi zelf online berekenen. Geef uw ophaaladres, bestemming en het aantal personen aan en u ontvangt direct één vaste prijs.

BEREKEN NU MIJN RITPRIJS

Ja. U kunt in al onze taxi’s betalen met een pinpas.

Uiteraard. Wij accepteren alle creditcards waaronder Visa, Mastercard en American Express.

Op rekening rijden is enkel beschikbaar voor bedrijven. Wilt u achteraf betalen middels een factuur? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat is zeker mogelijk. Reserveer online en betaal gemakkelijk en veilig online met iDeal.

×

Hallo! Wij zijn online.

Klik hieronder om te chatten met een van onze medewerkers op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar: info@brabotax.nl 

× WhatsApp ons