Carnaval

carnaval

Voorkom dat u lang moet wachten op een taxi of überhaupt geen vervoer heeft met carnaval. Bel op tijd naar 040 255 5506 of reserveer online. Er zijn tijdens carnaval geen nachtbusdiensten.

Tijdens carnaval rijden traditiegewijs altijd veel snorders en taxi’s vanuit andere steden. Deze zijn meestal onverzekerd, kennen de weg niet of vragen een veel te hoge prijs. U weet dus nooit met wie u te maken heeft mocht er iets niet naar wens verlopen.

Neem daarom dus bij voorkeur altijd een TTO taxi. Deze taxi’s zijn te herkennen aan het daklicht waarop de naam van de TTO, een uniek wagennummer en de Eindhovense ‘vibes’ logo te vinden is. TTO taxi’s zijn door de gemeente officieel erkend waardoor u dus verzekerd bent van een kwaliteitstaxi die de weg kent, niet omrijdt en een eerlijke prijs hanteert.

TTO BraboTax

Wanneer u een taxi gereserveerd heeft of een taxi op straat wilt aanhouden herkent u ons aan het daklicht hiernaast.

Tijdens carnaval kunt u op de volgende standplaatsen een taxi TTO taxi treffen:

  • Stationsplein
  • Stadhuisplein
  • Stratumsedijk
  • Wilhelminaplein

Wij rijden 24/7, dag en nacht. Reserveer online en krijg direct een vaste ritprijs met bevestiging. Bent u met een grote groep? Dan maakt u wellicht aanspraak op groepskorting. Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat.