Boek je Taxi Eindhoven online!

Taxi Eindhoven nodig? Bestel je taxi simpel en snel online en je weet direct hoeveel het kost. Je ontvangt een bevestiging waarmee je jouw taxi kunt volgen, wijzigen, annuleren of beoordelen.

Altijd vooraf een vaste lage prijs

Bereken eerst zelf de ritprijs, indien akkoord kunt u deze gelijk boeken. U krijgt direct een bevestiging.

Pinnen in de taxi of online betalen met iDeal mogelijk

Bij ons kunt u in alle taxi's pinnen. Wilt u vooraf betalen? Dan kan met online met iDeal. Uiteraard accepteren we ook gewoon contant geld.

Kosteloos online wijzigen of annuleren

Wilt u de datum of tijdstip wijzigen? Of wilt u de rit helemaal annuleren. Dat kunt u gratis doen via uw bevestigingsmail.

Reviews

Wat anderen over ons zeggen...

Bereken je ritprijs!

Wil je weten wat jouw taxirit kost? Klik dan op de knop hieronder en bereken zelf vooraf wat de kosten zijn.

betalingsmogelijkheden

WAT KOST EEN TAXI EINDHOVEN?

Je kunt je ritprijs zelf online berekenen met onze ritprijs calculator. Hierbij geef je aan waar je opgehaald wilt worden. Wat je bestemming is. En met hoeveel personen je reist. Vervolgens krijg je een vaste prijs te zien. Indien je akkoord bent met de prijs kun je deze gelijk boeken en zelfs online betalen met iDeal.

Op deze manier betaalt je nooit meer teveel voor de taxi. Je weet vooraf precies wat je moet betalen. Zelfs als de rit langer duurt als verwacht, bijvoorbeeld door een file of ongeval, betaal je nog steeds de prijs die je in je bevestiging ontvangen hebt.

HOE KAN IK BETALEN?

Betalen kan hoe jij het fijnst vind. Vooraf, achteraf of toch liever tijdens de rit? Het makkelijkste is vooraf. Dan hoef je je in ieder geval tijdens de rit of avond geen zorgen te maken over contant geld. Als je vooraf wilt betalen kan dat via iDeal. Selecteer tijdens het bestelproces de optie ‘online betalen’ en je wordt doorgestuurd naar je eigen bank.

Tijdens de rit kan betaald worden met contant geld, een pinpas of creditcard.

HOEVEEL PERSONEN KUNNEN ER IN EEN TAXI MEE?

Een standaard taxi kan maximaal 4 personen vervoeren. Ben je met meer? Bestel dan een taxibusje. Hier kun je met maximaal 8 personen reizen. Is de groep groter? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend offerte.

HOELANG MOET IK WACHTEN?

De gemiddelde wachttijd is 10 á 15 minuten. Bij abnormale weersomstandigheden, in de nachtelijke uren, buiten de ring en tijdens de spits kan het iets langer duren. Heb je online gereserveerd? Dan wordt je uiteraard stipt op tijd op de gewenste tijdstip opgehaald.

taxi eindhoven

betalingsmogelijkheden

Wat kost mijn taxirit?

Wil je weten wat jouw taxirit kost? Klik dan op de knop hieronder en bereken zelf vooraf wat de kosten zijn.

taxi naar eindhoven airport

Taxibusje Eindhoven

Ook voor groepsvervoer in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Ongeacht de groepsgrootte; 8, 18 of 88 personen, wij hebben voor elk gezelschap een passend aanbod. Of u nu met een vriendengroep naar Stratumseind wilt of met collega’s een dagje uit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend offerte.

Onze taxibusjes bieden plaats voor 8 personen. Heel ruim dus. Maar ook als u bijvoorbeeld veel bagage heeft biedt het uitkomst. Er passen wel ruim 10 stuks grote koffers in.

Een taxibusje Eindhoven bestelt u heel gemakkelijk online. Geef op het bestelformulier het aantal personen aan en er wordt automatisch een taxibusje geselecteerd. Wanneer u met een groep groter dan 8 personen bent dan dient u meerdere malen een reservering te plaatsen.

Taxi Eindhoven Airport

Vliegt u vanaf Eindhoven Airport of Schiphol? En wilt u uw reis zorgeloos beginnen en eindigen?Reserveer dan online een taxi naar het vliegveld. U krijgt dan een vaste lage prijs en deze kunt u eventueel ook gelijk online betalen met iDeal. Zo heeft u geen omkijken meer naar. U wordt netjes op tijd opgehaald en voor de terminal afgezet. Dus geen gesjouw meer met zware koffers of dure parkeerplekken.

Wist u dat als u langer dan 2 dagen op reis gaat dat u dan goedkoper uit bent met een taxi in plaats van zelf rijden en parkeren? Een taxi naar Eindhoven Airport kan bij ons al vanaf €20,-.

Ook met de terugrit kunt u op ons rekenen. De chauffeur houdt uw vluchtnummer in de gaten en weet dus precies hoelaat u buiten klaar staat. Dus ook als uw vlucht eventueel vertraging heeft halen wij u kosteloos op.

taxi

Standaard taxi

taxi eindhoven
 • 1 – 4 personen
 • Maximaal 4 stuks bagage
 • V.a. €20,-

Taxibusje

 • 1 – 8 personen
 • Maximaal 10 stuks bagage
 • V.a. €30,-

Taxi Centrale Eindhoven

Brabotax is een door de gemeente Eindhoven erkende Toegelaten Taxi Organisatie (TTO).

“De taxi’s van een TTO hebben goed opgeleide chauffeurs, weigeren nooit ritten en nemen altijd de kortste route. Klanten mogen altijd kiezen welke taxi ze nemen en stappen altijd in een betrouwbare taxi.”

Als u bij ons een taxi besteld bent u verzekerd van een kwaliteitstaxi. Nette voertuigen en vakkundige chauffeurs. Onze ruim 30 representatieve chauffeurs rijden dagelijks rond in Eindhoven.

Taxi Eindhoven bestellen

Waarom zou u vooraf online een taxi boeken? De voordelen van online een taxi reserveren op een rij:

 • U weet zeker dat u op tijd wordt opgehaald
 • U weet wat u moet betalen
 • Veilig en betrouwbaar, vakkundig en representatieve chauffeurs
 • Volg de taxi op de kaart en zie de verwachtte aankomsttijd
 • Wijzig of annuleer zelf online uw rit

Hoe bestel ik online een taxi?

Stap 1:
Geef aan waar u opgehaald wilt worden en wat uw bestemming is. Geef vervolgens aan voor hoeveel personen het is. Klik op bereken ritprijs.

Stap 2:
Geef aan voor welk datum en tijdstip u de reservering wilt maken.

Stap 3:
Vul uw contactgegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Bereken prijs & bestel!

Wil je vooraf zekerheid? Geen verassingen achteraf? Bereken dan nu je ritprijs en reserveer direct online.

 • Altijd vooraf een vaste lage tarief
 • Online betalen met iDeal mogelijk
 • Kosteloos wijzigen of annuleren

Je krijgt direct een bevestiging met de ritgegevens. 20 minuten voor aanvang van de rit kan je de chauffeur live volgen op de kaart. Teven zie je zijn verwachtte aankomsttijd.

Bel ons
Taxi bestellen